en mille i handen eller en promille i blodet?

Jag läste det bästa på väldigt länge i tidningen idag! En lastbilschaffis hade blivit tagen av polisen med typ 2.5 promille i blodet. Han var tydligen så full att han inte visste vilket land han var i. Haha, då är man rejält bakom flötet, och riktigt jävla roligt är det!



hur blev tigerjakten till smör?

Imorgon är det fredag den trettonde. Om jag ska ha ännu mer otur just imorgon så ska det fan gå illa. Kanske att min, just nu skadade, hand blir attackerad och uppäten av scouter. Det vore ju överjävligt. Eller att jag, som just nu har fångat ungefär femton timmars sömn den här veckan, råkar svälja en ask med koffeintabletter och inte kan sova förrän tredje söndagen i oktober. Förresten, syftar man på Fredag - den trettonde? Alltså Robinson Cruises trettonde låtsasragg?

Jag kommer ofta till insikt om vad jag tycker är snyggt och fult. Något hiskeligt fult är när människro har dreads, men något om möjligt ännu värre är när människor dessutom har pressat in dreadsen i en jävla mössa. Så att det ser ut som att man har en vimpel på huvudet. Eller en överfylld påse hundskit som muteras ut från själva huvudet.

För att skryta lite så var jag på möte (konferens?) på Acne igår. Jag vågade inte berätta hur snuddande nära det var att jag blev fotomodell för Acne, för cirka ett halvår sedan. Dessvärre hade jag en svacka då och kände mig inte snygg, och jag skulle knappast ens vågat mig till plåtningen ifall det ens blev någon.

Och för att återuppta det där med sömn och trötthet. Fan vad jag hatar människor som inte orkar göra saker på helgerna. Själv sover man lika mycket som en naken man i en fängelsehåla med tyska bögar, men ändå orkar jag fan lyfta på arslet på helgerna. Människor är så jävla lata och bortskämda. Om man kunde generera energin i individer så skulle jag fanimej försörja en Quake-sekt med elektricitet, medan andra människor skulle utvinna tillräckligt mycket energi för att tända en chokladcigarett. Bleh, säger jag...



the evil that gamlingar do

Jag stör mig på äldre människor i sammanhang med tekniska prylar. Min mor skiter fortfarande välling varje gång hon får ett sms till exempel. En annan irriterande sak är oförmågan att ha "känsla" när de använder tekniska saker. Det bästa exemplet är fjärrkontrollen till TV:n. Det finns två reglage, varav ett av dem styr volymen och den andra styr zappingen. Det är tydligen jävligt svårt att skilja på de där två, för hela jävla tiden hör man volymen höjs och sänks ifrån varadagsrummet. "He tried to FOUGHT THE LAW!!!!! but the law won" hörs det när det är något värdelöst polisprogram i rutan. För helvete gamlingar, man behöver inte vara bombtekniker för att ratta volymreglaget.!




buss på dig

Jag hatar när människor kliver på bussen och börjar fumla efter sina busskort. Man har väl för fan alltid busskortet på samma ställe! Eller har man så tråkig vardag att man måste leka kurragömma i fickorna, och byta plats på allting för att på så sätt  finna sig själv  i situationer som "OJ, var har jag lagt nycklarna!?" Lagom spännande tycker jag. Nej för helvete - ta upp det satans busskortet på rutin, och fort ska det gå!


filmanalys på hög nivå

Är det bara jag som tänkt på hur sjuk filmen Big är, med Tom Hanks? Den övernaturliga storyn att han blir vuxen över en natt är inte alls sjuk, bara tragisk. Jag menar, kul att vakna upp och vara trettiotre år som min syster. Och jobba på ett kontor som han gör i filmen, vilket även min syster gör. Men nu går jag för djupt. Det sjuka, som passerar obemärkt för den ouppmärksamme, är det faktum att det idkas sexuellt utnyttjande i filmen! Om man ska gå enligt lagen, alltså. Tom Hanks är en 13-åring i en 30-åringskropp som kilar stadigt med en kvinna i ungefär samma ålder. Det gör ju henne till en brottsling. "Vadå, han såg äldre ut". Haha, tillåt mig fnissa.

Men samtidigt är det trams alltihopa. Men intressant vinkling på en komedifilm, eller hur? Era jävlar.



RSS 2.0