Isn't she lovely?

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=171579777

Detta nya jag


Dr glasögon

Sedan en smärre tid så har jag iklädit mig glasögon, då min syn varit lika illa som en hemmafest i Thailand utan hepatit-C-sprutor. Att jag är toksnygg och har skev självbild visste ni ju redan, kära läsare. Men att jag skulle se så mycket äldre ut hade jag inte föreställt mig. Jag ser alltså mer intelligent (jag var nära att felstava det ordet) och till åren komna ut, enligt mina nära och kära. Men som bevis på moset så slapp jag visa leg på bolaget igår! Det har hänt två gånger tidigare, men är det någon slump att det hände igår, första gången jag är på bolaget i mina nya glajjor? Dessutom stod det en vakt precis vid kassören så han borde mer än någonsin tidigare bett om att få leg.

Det är kul på flera sätt. M har tappat sitt leg, jag behöver inget leg, och jag och M har misstagits för syskon. Kan man pussla ihop det där?

För övrigt så känner jag mig rehabiliterad och glad.

Dejt

Ikväll med spännande människa!

Är jag bottenlös?

Igår vet jag inte vad som hände. Det började med att klockan sprang iväg och att jag och M fick bråttom att dricka upp det vi hade. Men imorse konstaterade vi att vi hade druckit en halv flaska whiskey och dessutom 1 liter jäger. Herre min skapare.. och jag mådde ändå bra när jag vaknade imorse! Jag har då heller varken kräkts eller något annat... uttömmande. Var tar allt vägen? Underbar kropp jag har egentligen.

Let there be light (in a darkened room)

Då va det tvåtusennio helt plötsligt. Nyåraftonen spenderades i Alvik med goda vänner + en hemlig gäst som jag bjöd med. Jag är bäst på att bjuda med hemliga gäster! Fattas bara ricki lake-entrén: "ohhh there's someone at the doooor!!!" Annars, jag var grym på guitar hero såklart, jag drack mig full såklart och jag gick ut utan att fixa hår eller kläder eller någonting. Som vanligt! Fyrverkerier är överskattade. Nyår är överskattat över huvud taget. En vanlig lördag är så mycket mer avslappnat. På nyårsafton är det bara en massa alkoholamatörer ute som ragglar omkring med två folköl på samvetet och skrålar.

Annars har jag skrivit en nästan två minuters gitarrslinga med en slags "out of this world"-effekt. Jag gillar den skarpt. Igår var jag och M dessutom ute på min gamla arbetsplats Net-On-Net, där jag var truckförarkonsult tidigare! Jag kunde nästan inte hålla känslorna tillbaka när jag såg den gula trucken stå avstängd i ett hörn, väntande på att få ta ned lite pall och köra alldeles för fort i tajta kurvor. Saknar den jävla tiden i mitt liv, dessutom var jag alldeles nyförälskad då och jobbade som en kolibri, visslande och gottande i min egen lycka. Ja det var tider!

Nu ska jag istället strax bege mig till ett endagsarbete som jag bara tackade ja till pga 100 % OB och det faktum att jag inte börjar förrän kl 16 på denna nyårsdag. Andra förutsättningar vore inte att uppskatta. Om sex dagar börjar emellertid mitt nya arbete. Tänkte studera i vår men ettersom jag är en kapitalist så kunde jag inte föreställa mig att gå omkring på studiebidrag och förlora massa pengar varje månad. Skit samma, jag ska ändå bli rockstjärna...

RSS 2.0